Linehaul Shuttles

Hebt u een vaste stroom aan goederen die van A naar B moeten worden vervoerd? Dan kunt u bij Alblas International Logistics terecht voor linehaul shuttles. Wij rijden dagelijks af en aan op 80 vaste bestemmingen in binnen- en buitenland.

Linehaul Shuttles is internationaal transport geoptimaliseerd tot in de kleinste details. In de transportwereld is er geen hogere graad van betrouwbaarheid mogelijk.

Linehaul Shuttles is internationaal transport geoptimaliseerd tot in de kleinste details

Van het vertrekpunt naar het aankomstpunt rijden onze vrachtwagens 24 uur per dag af en aan. Uw goederen staan nooit stil.

Dat maakt dat de transportduur van uw goederen tot op de minuut nauwkeurig gepland kan worden. Ideaal voor drukbezochte webwinkels die klanten doen van bezorging binnen 24 uur.

 

Hoe werken linehaul shuttles?

  • Zodra een product van de productband of van de orderpicker komt, wordt deze direct in de gereedstaande boxtrailer geladen. Tussenopslag is dus niet nodig. De perfecte aansluiting op uw leanproces!
  • De vrachtwagen met de boxtrailer vertrekt zodra hij vol is en wordt direct vervangen door een lege boxtrailer. U kunt zo altijd door blijven laden: snel en effectief.
  • Onze chauffeur rijdt – binnen de grenzen van de rijtijdenwet constant door. Wanneer hij moet rusten, vindt een chauffeurswissel plaats zodat er geen tijd verloren gaat.
  • De shuttles rijden op strenge timeframes. Vanuit onze controltower controleren wij onze linehaul shuttles 24 uur per dag nauwkeurig. U hebt dus optimale zekerheid over vertrek- en aankomsttijden.

Onze eigen boxtrailers garanderen veiligheid in de transportketen. Uw goederen komen dus altijd schadevrij aan.

Vaste chauffeurs
Onze chauffeurs zijn altijd volledig gediplomeerd en gecertificeerd. Wij werken met vaste chauffeurs op vaste bestemmingen.

Onze chauffeur kent uw bedrijf en uw producten dus goed en voelt zich persoonlijk verantwoordelijk voor een correcte behandeling van uw vracht en een stipte aankomsttijd.

Uiteraard houden onze chauffeurs zich aan alle wettelijke voorschriften van onder meer de rijtijdenwet.