Over ons

Zaken doen met Alblas betekent dat u kunt vertrouwen op jaren van ervaring en een groot internationaal netwerk. U bent dus altijd zeker van een snelle en betrouwbare aflevering van uw goederen.

High performance

Wij komen onze afspraken na

Als u in het buitenland zaken wilt doen, dan is het wel zo handig als u gemakkelijk kunt communiceren met uw zakenpartner. Alblas International Logistics spreekt daarom alle talen!

Persoonlijke aanpak

Vast contactpersoon van A tot Z

Hoe groot we ook groeien: bij Alblas houden we het graag klein en persoonlijk. Dat betekent dat u altijd contact met ons kan opnemen over uw transportopdracht en dat u een persoonlijke ordermanager krijgt die u altijd kunt bellen.

SQAS & ISO 9001 (2015)

Alblas vervoert veilig, kwalitatief en milieubewust.

SQAS

Alblas Internationaal Transport bv wordt beoordeeld volgens het SQAS systeem. Dit is een beoordeling speciaal voor vervoerders van chemische stoffen. Voor u als klant betekent dit een stuk extra zekerheid.

ISO 9001 (2015)

Om de kwaliteit van onze processen inzichtelijk te maken en voortdurend te verbeteren is Alblas Internationaal Transport ISO 9001-gecertificeerd. U krijgt dus waar voor uw geld.

 

 

Materieel

150 trekkers en 250 trailers

Alblas International Logistics heeft een uitgebreid wagenpark waar we erg trots op zijn! Graag vertellen we u meer over onze vrachtwagens en trailers.

Werken bij alblas

Wij zijn op zoek naar jou!

Aan de slag voor één van de meest toonaangevende transportbedrijven in Nederland? Van tijd tot tijd hebben wij behoefte aan nieuwe chauffeurs, administratieve medewerkers of andere betrouwbare mensen met een grenzeloze mentaliteit.

 

 

 

A family business, Independent since 1896

Vier generaties van groei en ondernemerschap.

Een transportbedrijf met 120 jaar geschiedenis. Maak kennis met vier generaties van groei en ondernemerschap.

Geschiedenis

International Logistics sinds 1896

Alblas Transport houdt al 120 jaar de vinger aan de pols van handels-, logistiek- en transportontwikkelingen. Zowel zakelijk als infrastructureel, transporttechnisch en maatschappelijk.

Statische ervaring verdampt snel, zeker in de voorbije 4 tot 5 decennia. Daarom zijn de mensen van Alblas collectief alert op vernieuwing en kennis-updating, met 120 jaar historische ervaring in de toolbox.

Last Minute Cargo

Boek online je transport

Makkelijk, snel en goedkoop transport boeken via internet. Een nieuw initiatief voor iedereen die op zoek is naar een makkelijke en goedkope manier om een zending te vervoeren door grote delen van Europa.

Het boeken, bevestigen en betalen gaat geheel via het internet. Het innovatieve transportsysteem is met name bedoeld voor die bedrijven die onregelmatig (kleinere) zendingen te vervoeren hebben

 

Ons nieuwe logo

Enige tijd geleden is er een nieuwe logo ontworpen voor Alblas International Logistics. Er is gekozen voor de A van Alblas in de vorm van een tulp en een vlam.

Alblas cloud

24 Uur per dag, 7 dagen per week precies de status van uw zending volgen? Dat kan met de Alblas Cloud. Dankzij dit ingenieuze systeem weet u altijd de wat er met uw goederen gebeurt.