Warehousing

Hebt u behoefte aan tijdelijke (tussen)opslag voor uw goederen? Alblas International Logistics heeft duizenden meters aan warehousing op meer dan 20 locaties in binnen- en buitenland. Uw goederen staan bij ons veilig en - zo nodig – geconditioneerd opgeslagen.

Of het nu gaat om de opslag van gewone, temperatuur-gecontroleerde of gevaarlijke goederen: Alblas heeft plek voor uw vracht.

Dankzij ons Warehouse Management Systeem (WMS) zien wij binnen no-time de beste plek voor uw goederen.

Ons Warehouse Management Systeem (WMS) toont ons binnen no-time de beste plek voor uw goederen.

Hetzelfde systeem geeft ons inzicht in de exacte locatie, de hoeveelheid en de opslagduur in al onze warehousing-locaties.

Zodra de definitieve bestemming bekend is, kunnen wij uw goederen binnen 24 uur afleveren.

Value Added Logistics (VAL)
Hebt u niet alleen behoefte aan opslag, maar ook aan een partij die uw goederen voorziet van landspecifieke informatie of een (nieuwe) verpakking, dan kunt u ook bij Alblas terecht.

In al onze warehousing-locaties vindt value added logistics plaats. Wij zorgen er voor dat uw goederen klaar zijn voor de Europese markt.

Crossdocking
Een bijzondere vorm van warehousing is crossdocking. In deze short-term opslagterminals worden uw goederen overgeladen van de ene vrachtwagen in de andere.

Dit is van belang als een vracht verdeeld moet worden over vrachtwagens die naar diverse bestemmingen rijden.

In onze crossdocking-terminals gaat dit proces snel en effectief. Onze vrachtwagens rijden 24 uur per dag en 7 dagen per week af- en aan, terwijl onze crossdocking-medewerkers de producten van de ene dock naar de andere verplaatsen.

Zo gaat zo min mogelijk tijd verloren en komen uw goederen snel op de plek van bestemming aan.